Няколко трика за перфектна конска опашка

0

Днес ще си говорим за една много специална прическа – конската опашка.

Тази прическа е може би една от най-елемнтарните и винаги влиза в употреба, когато косата ни не е в най-доброто  състояние.

Колкото и просто да е връзването на косата на опашка има няколко интересни и полезни съвета от които бихте могли да се възползвате за да получите перфектната прическа.

Имайте предвид следното:

Опашката може да изглежда секси;

Спестява време;

Отваря лицето ви, което ви позволява да акцентирате с бижута или грим.

А ето и няколко трика за това как да направите конската опашка да изглежда перфектно за различни поводи и събития.

  1. ” Конска опашка – парти стил” . Разделете опашката на две половини. Тупирайте долната част. Сложете малко лак и пуснете останалата част да пада свободно.
  2. Ако случайно сте канени на официална вечеря или изискано парти тогава ви предлагам да скриете ластичката. Това може да стане по най-лесния начин като вземете кичур от вътрешността на опашката и го увиете около ластичката, като накрая прикрепите с фибичка и малко лак за коса. Опашката може да бъде вързана ниско долу или високо на главата  в зависимост от предпочитанията ви и тоалета.
  3.  Ако имате къса коса и искате опашката да изглежда по-дълга приложете следния трик. Разделете косата си на две. Вържете горната част с ластичка, след което направете втора опашка под тази горната. По този начин ще имитирате перфектна дълга опашка.

 

Остави коментар

View Desktop Version